Touch Screen Alarm

Waarom heb je Touch Screen Alarm Pads nodig?

Modern ontwerp
Beveiligingssystemen moeten gemakkelijk toegankelijk zijn, maar niet gemakkelijk worden opgemerkt. Zorg dat u uw verouderde, versleten key-pad kwijtraakt en upgrade naar een betere oplossing. Onze alarmpads zijn gemaakt om uw huis en dagelijkse levensstijl te complimenteren. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en trekken geen aandacht van de huisgasten. Deze slanke en moderne pasvorm voorkomt dat ongewenste gebruikers met het scherm kunnen knoeien, maar is wel gebruiksvriendelijk voor uw gezin.

Uw huis staat voor uw stijl – ontdoe u van de grote doorn in het oog aan de muur en kijk eens naar onze eigentijdse alarmkussens die in elk huis passen. De eenvoud van ons scherm is handig en gemakkelijk te navigeren tussen functies.

Jablotron is gebruiksvriendelijk
Tegenwoordig is het merendeel van de geproduceerde computers, tablets en mobiele telefoons een aanraakscherm. Deze overgang kan worden gekoppeld aan het feit dat het gebruiksvriendelijker is om met een scherm te communiceren. Onze alarmsysteem touch screen pads veranderen mee met elke stap om de gewenste functie te voltooien. Pas de alarminstellingen en bewegingssensor detectoren naar behoefte aan vanaf uw home pad. Voorheen waren alarmsystemen beperkt tot het aantal beschikbare functies, omdat de knoppen en de grootte van de pad de mogelijkheden beperkten.

Heeft u ooit voor iemand in huis gezeten en te maken gehad met een alarmsysteem waarmee u niet vertrouwd was? Het kan een beetje intimiderend zijn – er is altijd een moment van ontsteltenis, in de hoop dat de verkeerde knop het alarm niet doet afgaan. In het verleden waren oudere, verouderde alarmtoetsenborden in het nadeel, omdat het bijzonder moeilijk was om stappen terug te vinden als er een fout optrad.

Onze gemakkelijk te navigeren, gebruiksvriendelijke touch screen pads zijn perfect om uw huis veilig te houden.

Met geavanceerde aanraakschermtechnologie bent u in staat om een positieve, eenvoudigere gebruikerservaring te hebben om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf te allen tijde veilig is. U voelt zich op uw gemak als u weet dat uw kinderen, familie of huissitter gemakkelijk door de instellingen van uw systeem kunnen navigeren.

Webgebaseerde toegangstoepassing integreert met nieuwe aanraakschermen
Circle City Alarm systemen hebben een webgebaseerde toegangsfunctie waarmee u uw huis en kantoor kunt bewaken als u er niet bent. Deze functie sluit perfect aan op uw thuisbasis. Hebben toegang tot camera’s en bewegingssensorwaarschuwingen op het puntje van je vingers.

Coördineer al uw specifieke waarschuwingstypes op uw telefoon, zodat u de dagelijkse activiteiten van uw huis of bedrijf gemakkelijk kunt controleren.

Het rechttoe rechtaan karakter van onze systemen zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor iedereen. Toegang op afstand of direct vanaf de pad. Voel u op uw gemak als u vertrekt met onze veiligheidsgarantie. Neem contact op met ons kantoor voor een gratis offerte of als u problemen heeft met uw systeem.